Un documentaire de RTS axé sur le site archéologique d’Orikum

Orikumi nxit interesin e të huajve, film dokumentar nga radiotelevizioni zviceran

Turistët e huaj dhe ekspeditat që vizitojnë sitet arkeologjike në Shqipëri shprehin gjithnjë e më shumë interes për to e së shpejti, do të përgatitet një film dokumentar, nga radiotelevizioni zviceran RTS, mbi gërmimet arkeologjike në Parkun Arkeologjik të Orikumit dhe punën tashmë disavjeçare të projektit arkeologjik shqiptaro-zviceran në këtë sit të jashtëzakonshëm. https://ata.gov.al/2018/04/07/orikumi-nxit-interesin-e-te-huajve-film-dokumentar-nga-radiotelevizioni-zviceran/

Posted by Agjencia Telegrafike Shqiptare on Saturday, April 7, 2018

Notre service de nouvelles en anglais et en français est accessible via [email protected] ou par téléphone au +355 4 22355823.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Required field
Previous articleLe village de Dhërmiu, une destination touristique qui attire de plus en plus de touristes étrangers  
Next articleAhmetaj: des petites entreprises ne doivent pas faire l’objet d’une amende en cas d’erreur sur une déclaration de TVA